Over ons

Planners met passie voor de revalidatiezorg

RevalidatiePlanners is een ambitieuze en snelgroeiende organisatie. Wij detacheren behulpzame, trotse, flexibele en ervaren planners die graag inspringen als er een tekort is aan planners. Hierbij kan je denken aan langdurige ziekte, zwangerschapsverlof, vakanties of pieken in de werkdruk.

Naast invallen, helpen we graag bij het verbeteren van de planning en het planproces.

RevalidatiePlanners richt zich volledig op Medisch Specialistische revalidatie-instellingen en Geriatrische Revalidatiezorg. Planning in de revalidatie is multidisciplinair en dat is bijzonder. Daarom verdient zij gespecialiseerde aandacht.

RevalidatiePlanners
RevalidatiePlanners
RevalidatiePlanners
Wat wij doen

Planners met passie

Dreigt het revalidatieproces vast te lopen door een tekort aan gespecialiseerde planners? Is er hulp nodig bij de implementatie van een nieuw plansysteem, zoals HiX? Onze zorgplanners zijn gespecialiseerd in revalidatie en kennen de plansystemen die worden gebruikt.

RevalidatiePlanners_Plannen
Planner neemt ontslag
RevalidatiePlanners_Consultancy en training

Flexibele planners met focus op revalidatiezorg

Planners vallen onverwacht uit of zijn langdurig ziek waardoor behandelaars en revalidanten niet weten waar ze aan toe zijn. Een herkenbare situatie? Op die momenten staat RevalidatiePlanners graag voor je klaar!

Het multidisciplinaire behandelproces in de revalidatiezorg is uniek en vereist ondersteuning door gespecialiseerde planners. Planners die bekend zijn met deze behandelprocessen, weten hoe de communicatie in en met een team verloopt en hebben ervaring met de plansystemen. We werken landelijk en kunnen voor korte of langere periode invallen.

Planning en processen: optimaal en kostenefficiënt

Primair zorgen wij voor continuïteit op de planning. Maar we laten jouw organisatie graag beter achter dan dat we die aantroffen. We laten organisaties profiteren van de kennis en ervaring die we hebben opgedaan binnen onze vele projecten, bijvoorbeeld om het werk gemakkelijker te maken en systemen beter te gebruiken.

De juiste kennis voor jouw planners

We delen graag onze kennis en ervaringen uit andere projecten met jouw organisatie en medewerkers. Denk bijvoorbeeld aan het beter (leren) gebruiken van plansystemen. Vaak stellen we ons daarbij niet op als trainer of adviseur, maar veel liever als collega en vraagbaak.

Wie zijn wij

Behind the scenes

De kracht van onze organisatie staat gelijk aan de kracht van onze mensen. Wij stellen ons graag aan je voor.

Morrison Lesger
Directeur
Erik Braun
Directeur
Ilias Bel Hach
Manager