Planner worden

Join the family

Als revalidatie-instellingen ons om hulp vragen bij capaciteitsproblemen op de planafdeling staan wij direct paraat. We duiken met enthousiasme de organisatie in, zodat de zorg kan doordraaien. We hebben een hart voor de revalidatiezorg en zijn vooral: Proud To Be A Planner.

A day in the life

Elke dag is anders

De revalidatieplanning verveelt nooit. Door jouw planvaardigheden weten behandelaren en revalidanten waar ze aan toe zijn en worden systemen efficiënt ingezet.

Als planner sta je dag in, dag uit klaar om de puzzelstukjes van zorgcoördinatie samen te brengen, ervoor te zorgen dat alles soepel verloopt en dat de juiste zorg op het juiste moment beschikbaar is. Je vormt de ruggengraat van de zorgsector en dat mag gewaardeerd worden!

Hart voor revalidatie

Waarom werken bij RevalidatiePlanners

RevalidatiePlanners is een snelgroeiend detacheringsbureau die ambitieuze planners plaatst bij Medisch Specialistische revalidatie-instellingen en binnen de Geriatrische Revalidatiezorg. Planners krijgen bij ons de kans te groeien door rijke ervaringen en trainingen.

Goed salaris
en arbeidsvoorwaarden
Training
opleiding en groeimogelijkheden
Een gezellig team
en leuke uitjes
Afwisselende baan
die nooit verveelt
Informele sfeer
en open cultuur
Heb je vragen?

Stel ze aan onze recruiter.

Je kunt laagdrempelig een afspraak met onze recruiter Pascale aanvragen en haar al je vragen stellen!

Het team

Jouw toekomstige collega’s

Samen streven we naar een optimaal rooster voor de revalidatiezorg. Je werkt steeds voor verschillende klanten, maar nooit alleen. Dit zijn jouw toekomstige collega’s.

Linda van Daal
Planner
Judith Bakker-Ellens
Planner
Demi van Puijnen
Planner
Katja Podvinsek
Planner
Laura Vonk
Planner
Ilias Bel Hach
Manager
Morrison Lesger
Directeur
Erik Braun
Directeur