Revalidatieplanner nodig

Voor de Revalidatiezorg

Direct beschikbaar, snel productief, behulpzaam, flexibel en met hart voor jouw behandelaren en revalidanten
  • Is jouw planner ziek of met verlof?
  • Direct vervanging nodig?
  • Een planner met ervaring in de revalidatiezorg?

Jouw vaste planner kan door allerlei redenen onverwacht uitvallen: ziekte, zwangerschapsverlof of ontslag. Als er geen vervanger klaarstaat om een passende planning te maken, kan het revalidatieproces haperen of zelfs stilvallen. En dat is natuurlijk geen optie.

In zulke gevallen heb je een revalidatieplanner nodig die snel aan de slag kan. Een planner die zonder inwerkperiode weet wat er te doen staat en zo zorgt voor continuïteit.

RevalidatiePlanners biedt die oplossing. Wij detacheren ervaren planners in de revalidatiezorg. Onze planners weten hoe revalidatie-instellingen in elkaar steken en zijn bekend met de gebruikte plansystemen. Zo weten de behandelaren, de revalidant en het management waar ze aan toe zijn en kan de revalidatie ongestoord doorgaan.

Met hart voor de zorg

Plannen met passie

Met onze tijdelijke krachten komt jouw zorgplanning weer op orde. Direct beschikbaar, snel productief en met hart voor jouw behandelaren, revalidanten en de instelling.

RevalidatiePlanners_Medisch Specialistische Revalidatie
RevalidatiePlanners_Planners voor Geriatrische Revalidatie

Onze planners zijn bekend met de uitdagingen binnen de Medisch Specialistische Revalidatie (MSR). We hebben ervaring in de volwassenenrevalidatie en kinderrevalidatie, evenals de klinische revalidatie en poliklinische revalidatie. Onze planners weten hoe ze op de verschillende situaties moeten inspelen en hoe ze effectief roosteren in plansystemen, zoals HiX, Ecaris, Asterisque, Roosterplatform en Ysis.

Onze planners weten hoe zij om moeten gaan met de uitdagingen in de Geriatrische Revalidatiezorg (GRZ). Met een optimale planning en kennis van plansystemen dragen we bij aan de terugkeer van kwetsbare ouderen naar hun vertrouwde thuissituatie.

LIEVER EEN PLANNER IN VASTE DIENST?

Laat RevalidatiePlanners jouw wervingsproces overnemen

Als verantwoordelijke voor het aannamebeleid binnen jouw organisatie ben je wellicht bekend met de uitdagingen rondom het aannemen van planners. Sta je voor een muur als het gaat om het vinden van de juiste mensen met de juiste vaardigheden? Bij RevalidatiePlanners begrijpen we dat maar al te goed. Met ruim vijf jaar ervaring zijn wij een specialist op het gebied van het werven van professionele planners.

Oplossing voor jouw plannerstekort

Is jouw planner ziek, zwanger of heeft hij/zij ontslag genomen? In deze brochure delen we de oplossing voor wanneer jouw organisatie planners tekort komt.

Waarom Revalidatieplanners

Waarom je ons kiest

RevalidatiePlanners is een ambitieuze organisatie met hart voor de revalidatiezorg.
Onze planners zijn behulpzaam, flexibel en trots op hun vak.

Direct beschikbaar

Met meer dan 150 ervaren planners door heel het land matchen wij snel de juiste planner met jouw organisatie.

Gelijk productief

Iedereen die bij ons start als planner wordt door onszelf opgeleid, voorafgaand aan het eerste project. Onze planners zijn vanaf de eerste dag productief.

SNA-gecertificeerd

Dit keurmerk verzekert jou als opdrachtgever dat zaken arbeidsrechtelijk en financieel goed zijn geregeld voor jouw organisatie en voor de door jou ingehuurde planner.
Over ons

Trots op onze planners

Plannen is een prachtig vak. Onze planners zorgen voor een optimaal rooster voor een soepele revalidatie. Gemiddeld worden zij door onze klanten beoordeeld met een 8.1.

Katja Podvinsek
Planner
Morrison Lesger
Directeur
Laura Vonk
Planner
Ilias Bel Hach
Manager
Erik Braun
Directeur
Demi van Puijnen
Planner
Judith Bakker-Ellens
Planner
Linda van Daal
Planner