Kenniscentrum

Een dag in het leven van… Ilias Bel Hach | Dag 1

Over trainingen bij Revalidatieplanners

Niet een maar twee dagen neemt Ilias Bel Hach je mee. Twee vrij intensieve dagen waarop hij vertelt waar hij zich momenteel mee bezighoudt. Zowel bij RevalidatiePlanners als bij zijn huidige opdracht. In deze eerste video laat Ilias je zien hoe hij samen met collega’s een training verzorgd voor de nieuwe planners en hoe hij dit combineert met het bijwonen van een werkconferentie.

Onderweg naar kantoor vertelt Ilias wat er die dag allemaal op de planning staat. In de ochtend verzorgt hij een training voor de nieuwe planners. De training start met een deel communicatie en gaat daarna verder in twee groepen. De groepen gaan bepaalde scenario’s doornemen en uitdenken. In de middag neemt Jim Heemskerk de training over en vervolgt Ilias zijn weg naar Rijndam Revalidatie. Bij Rijndam Revalidatie aangekomen starten ze met een werkconferentie, waarbij het over de ontwikkeling van zorgpaden gaat. Ilias ondersteunt en adviseert hierbij op het gebied van het logistieke zorgproces.

Op locatie is een test-patiënt aanwezig, zodat ze de nieuwe zorgpaden kunnen uitproberen. Hierbij zijn alle disciplines aanwezig. Door de situatie na te bootsen, krijgen ze een duidelijk resultaat van het nieuwe plan.

Dag 2 ook bekijken?

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je dag 2 ook bekijken? Klik dan op de button.

Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum