Kenniscentrum

Een dag in het leven van… Ilias Bel Hach | Dag 2

Over Planningsmodule HiX

De tweede dag van Ilias is aangebroken. Deze dag neemt hij je mee naar Delft voor de laatste projectdag. Ze zijn druk bezig met het ontwikkelen van de nieuwe plantool. Chipsoft is de ontwikkelaar en wil de plantool beter laten aansluiten bij de revalidatie-planningen. Vandaag staat in het teken van testen. Zeer spannend, want ze naderen het punt om de tool in de praktijk te gaan gebruiken.

Onderweg naar Delft vertelt Ilias nog even iets meer over de tool en de plannen hiervoor. Als voorbeeld gebruikt hij hierbij Poliklinische revalidatie. De patiënt geeft aan welke dagen hij wel of niet behandeld kan worden. Hieruit wordt een behandelplan uitgezet en een behandelteam samengesteld. Ook kun je aangeven hoeveel revalidatie de persoon per week mag hebben en welke therapieën er niet op dezelfde dag mogen. Dit wordt vervolgens uitgezet naar de planner en de planner geeft hierbij advies welke behandelaren gepland kunnen worden. Zeer interessant en intensief, vindt Ilias.

Na een mooie laatste projectdag gaat iedereen met een gerust hart naar huis. Nog even de laatste mailtjes beantwoorden en de dag van Ilias zit er weer op.

Nieuwsgierig naar dag 1? Bekijk hier dag 1.

Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum