Kenniscentrum

RevalidatiePlanners de visie van Morrison

Wij spraken met Morrison Lesger, mede-eigenaar van RevalidatiePlanners, over zijn visie op het bedrijf. Wat maakt plannen bij RevalidatiePlanners zo uniek?

RevalidatiePlanners detacheert gespecialiseerde zorgplanners bij revalidatie-instellingen. Allemaal professionals die als doel hebben om de revalidatiebehandelingen zo soepel en prettig mogelijk te laten verlopen, voor de revalidant, de mantelzorger, de behandelaar, de verpleging en andere betrokkenen. Hoe zorg je ervoor dat dit goed verloopt?

Trots om planner te zijn

De organisatie RevalidatiePlanners biedt snel en betrouwbaar operationele ondersteuning op het moment dat er op het planbureau een gat in de bezetting is. “Dat is niet makkelijk”, vertelt Morrison. “In de revalidatie gaat het vaak om specialistische systemen en complexe processen, maar onze planners kicken hierop! Zij kennen en begrijpen plansystemen en kunnen snel een helpende hand bieden.”

“Daarnaast willen we dit natuurlijk heel goed doen en onze gemeenschappelijke ervaring en kennis delen. Ik vind dat plannen een vak is en hier ben ik trots op. Dat is ook de gouden spelregel bij RevalidatiePlanners: we zijn professioneel, positief, proactief, maar bovenal zijn we enorm trots. Trots om planners te zijn en trots om dit binnen ons bedrijf te kunnen doen.”

Waarom plannen?

“Als gedetacheerde planner voer je steeds nieuwe en verschillende opdrachten uit”, licht Morrison toe. “Hierdoor bouw je snel veel ervaring op. Daarnaast wordt er vaak veel van je verwacht op een opdracht. Je ontwikkelt je hierdoor snel als professional en helpt een organisatie écht vooruit door aanbevelingen te doen en processen te verbeteren.”

RevalidatiePlanners planner

Volgens Morrison is plannen een enorm leuk vak, waarin je samen met je collega’s steeds weer voor een nieuwe uitdagende puzzel staat. “Ik ben ervan overtuigd dat de planning die aandacht ook verdient. Zonder een goede planning verloopt een behandeldag voor de revalidant, de behandelaar en alle andere betrokkenen immers veel minder prettig. Je draagt als revalidatieplanner echt bij aan betere zorg.”

Waarom bij RevalidatiePlanners?

“Onze focus ligt meer dan ooit op het zorgen voor een prettige, gezonde en veilige werkomgeving. Dit doen we door collega’s goed voor te bereiden op het werken als gedetacheerde, zorgvuldig te begeleiden op opdrachten en te zorgen voor veel verbinding. Daarnaast doen we dit door te blijven werken aan onze secundaire arbeidsvoorwaarden en persoonlijke ontwikkeling”, vertelt Morrison.

Daarnaast heb je bij RevalidatiePlanners een enthousiast team van planners achter je staan. “Het zijn allemaal collega’s die, net als jij, ook vinden dat plannen een belangrijk vak is. Iedereen is daarom benieuwd naar elkaars ervaringen en de wil om elkaar hierbij te helpen is groot.”

Drijfveren van Morrison

Morrison heeft RevalidatiePlanners in een aantal jaar uit zien groeien tot een succesvolle organisatie met veel leuke collega’s. “Iedere fase die we doorlopen zijn, vraagt om een ander soort focus. Van het binnenhalen van opdrachten, naar het genieten van medewerkers die groeien als professional. En van het zorgen voor hele goede begeleiding en ontwikkeling, naar het smeden van een cultuur waarin onze collega’s professioneel, betrokken en trots zijn.”

Morrison vertelt dat hij erg dankbaar is dat hij samen met zo’n enthousiaste groep, zowel op kantoor als in het land, vol aan de slag kan met het verbeteren van dit mooie vak. “Samen dragen we ons steentje bij aan de continuering van de zorg. Als wij op deze manier een gezonde en fijne werkomgeving kunnen aanbieden en daarnaast kunnen bijdragen aan de zorg, dan ben ik gelukkig!

Ben je enthousiast geworden en wil je ook als planner aan de slag?

Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum