Kenniscentrum

RevalidatiePlanners en Roosterplatform slaan de handen ineen

Plannen is een vak. Daar zijn ze het bij RevalidatiePlanners en bij Roosterplatform over eens. In de revalidatiezorg is een efficiënt rooster van groot belang voor een succesvolle revalidatie. Zonder goede planning verloopt een behandeldag voor de revalidant, de behandelaar en alle andere betrokkenen immers veel minder prettig.

Een goedwerkend systeem is de key

Roosterplatform planningssoftware ondersteunt jou als planner om tot een efficiënte planning te komen. Het plannen van allerlei activiteiten wordt vereenvoudigd. Je plant integraal: het zorgpad van de cliënt, de agenda van de behandelaar en arts, de beschikbare ruimtes én de middelen. Naar wens ook reistijd tussen locaties, vergaderingen en pauzes. Indien er knelpunten ontstaan, dan worden oplossingen aangedragen. Zo blijf jij regisseur.

Roosterplatform zorgt ervoor dat er wekelijks heel gemakkelijk een accurate planning kan worden gegeneerd. Eigenlijk met één druk op de knop, zo eenvoudig kan het zijn. Wat wil je nog meer!

RevalidatiePlanners Systeem

Onze kennis delen

Om onze revalidatieplanners zoveel mogelijk kennis bij te brengen over het planvak vinden wij het belangrijk om ze te laten zien hoe andere organisaties plannen en hoe zij diverse planningsvraagstukken oplossen. Achter de schermen zijn we dan ook druk bezig met het implementeren van een Roosterplatformomgeving die we gaan meenemen in de opleidingen die we aan onze planners geven.

Daarnaast hebben Saskia Prins en Herman de Jager van Roosterplatform als gastsprekers één van onze RevalidatiePlanners webinars gehost en meer uitleg gegeven over het programma.

Wil je het webinar terugkijken? Vraag dan hier de terugkijklink aan!

Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum