Kenniscentrum

RevalidatiePlanners sterk op Nederlands Kampioenschap Bedrijvenschaak

Het Nederlands Kampioenschap Bedrijvenschaak vond dit jaar plaats in het topsportcentrum Rotterdam, pal naast de kuip. In het door vakbond LBV georganiseerde toernooi namen 65 teams van 4 man het tegen elkaar op voor de felbegeerde titel. Dat het een serieus toernooi is bleek al uit het feit dat er maar liefst 30 titelhouders aanwezig waren waaronder achtvoudig Nederlands Kampioen Loek van Wely en de kersverse wereldkampioen snelschaken onder 18 Lucas van Foreest.

Tussen al dit geweld hield RevalidatiePlanners zich knap staande, 4 van de 7 matches werden overtuigend gewonnen. Een nipte nederlaag in de laatste ronde stond helaas een top klassering in de weg maar alle 4 de spelers speelden een prima toernooi.

RevalidatiePlanners Schaken

Held van de dag was Remy Hakvoort. Behalve het ondersteunen van de planning bij het Militair Revalidatie Centrum in Doorn kan Remy ook een aardig potje schaken. Met 6,5 punt uit 7 partijen scoorde hij het best van alle spelers op het 4de bord en keerde hij met een mooie prijs huiswaarts. Een mooie beloning voor een erg fijne schaakmiddag.

Volgend jaar keren wij absoluut terug om het nog beter te doen!

Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum