Kenniscentrum

Vanaf het begin bij RevalidatiePlanners Monica Zwartjes

Al vanaf dag 1 zet Monica Zwartjes zich in voor RevalidatiePlanners. Ze heeft een bijzonder aandeel gehad in de groei van de organisatie en kent oprichters Morrison en Erik goed. Inmiddels is Monica senior planner en vertelt ze ons over haar ervaringen bij RevalidatiePlanners.

Heb je altijd al in de zorg gewerkt?

“Werken in de zorg is mij op het lijf geschreven. Voordat ik bij RevalidatiePlanners startte, heb ik 20 jaar als verzorgende IG gewerkt”, vertelt Monica. “Zowel in de thuiszorg als in een verpleeghuis. Ook heb ik daar al wat planervaring opgedaan. In het verpleeghuis maakte ik bijvoorbeeld de personeelsroosters.”

Hoe ben je bij RevalidatiePlanners terecht gekomen?

“Op een gegeven moment liet mijn lichaam mij in de steek en kon ik de werkzaamheden als verzorgende niet goed meer uitvoeren. Maar dat mijn nieuwe baan zorggerelateerd moest zijn, wist ik zeker. Zo kwam ik als planner bij onder andere ‘de VIR’ terecht. Hier leerde ik Morrison en Erik kennen, die beiden voor dezelfde organisatie werkte. Toen zij begonnen met RevalidatiePlanners, ben ik er gelijk komen werken.”

Veranderingen

Wat is er veranderd vergeleken met een aantal jaar terug?

“We hebben de afgelopen jaren een enorme ontwikkeling doorgemaakt. De organisatie begon als een klein detacheringsbureau voor RevalidatiePlanners. Daar kwam al heel snel de thuiszorg bij. Inmiddels is RevalidatiePlanners een snelgroeiende organisatie met ruim 70 medewerkers!”, vertelt Monica.

“Zelf heb ik, naast mijn werkzaamheden bij RevalidatiePlanners, ook weleens opdrachten op het gebied van thuiszorg gedaan. Ik vind het leuk om te variëren. Daar is gelukkig alle ruimte voor bij RevalidatiePlanners.”

Wat vind je zo leuk aan het planvak?

“Toen ik als planner startte, merkte ik al snel dat dit erg goed bij mij past. Ik houd van de flexibiliteit en een detacheringsorganisatie sluit daar perfect bij aan. Ik leer graag nieuwe organisaties, nieuwe mensen en nieuwe werkwijzen kennen. Overal waar je komt leer je wat en overal laat je wat achter.”

Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum