Kenniscentrum

Wat kan RevalidatiePlanners voor jou betekenen?

RevalidatiePlanners detacheert professionele planners aan revalidatie instellingen, zowel in de MSR als in de GRZ. Bij uitval, onderbezetting en vakanties kunnen wij snel inspringen. Wij hebben planners met verschillende levels van senioriteit en kunnen op maat gemaakte offertes maken.
Ook in minder hoge nood kunnen wij de planning ondersteunen, bij verbetertrajecten kunnen wij de planning ontlasten en met onze ervaring een belangrijke rol spelen. Bij het switchen van software/tooling kunnen wij makkelijk een brug slaan aangezien onze planners veelal met meerdere pakketten uit de weg kunnen.

Revalidatieplanners

Door de aard van onze opdrachten zijn onze planners en consultants op veel verschillende revalidatiecentra direct betrokken bij de planning. Wij onderscheiden ons door echte praktijkervaring uit de revalidatie planning mee te nemen. Hierdoor zijn wij een unieke speler als het aankomt op het vaststellen van knelpunten, het zichtbaar maken van mogelijkheden en het voorstellen van verbetertrajecten. Wij ontwikkelen hiervoor QuickScans die op maat gemaakt kunnen worden n.a.v. de behoefte en de specifieke vraag. Deze QuickScans resulteren in directe verbeterpunten en business cases.

Bij de overgang van decentrale naar centrale planning, die we in de GRZ op dit moment vaak zien, kunnen wij zowel het onderzoek naar als de implementatie van centrale planning in goede banen leiden. Wij onderzoeken de mogelijkheden, de eventuele problemen en het draagvlak van centrale planning en slaan een brug tussen instelling en software leverancier. Wij weten wat centrale planning kan en welke kennis hieruit vloeit en kunnen dit vertalen naar het primaire proces en de belanghebbenden.

Tot slot kan RevalidatiePlanners een business case aanbieden voor het uitbesteden van uw planning. Wij bekijken de kosten en baten en stellen in samenwerking prestatie-indicatoren op. Door het uitbesteden van uw planning aan revalidatie planners waarborgt u de continuïteit en de kwaliteit van de planning. U heeft een efficiënte, tijd en kostenbesparende oplossing voor uw planning.
Kortom, revalidatie Planners staat midden in de revalidatie en kan op elk vlak meedenken over uw planning.

Wij zijn erg benieuwd hoe het bij jou op de planning gaat, maak gerust een afspraak via info@revalidatieplanners.nl en wij komen (uiteraard geheel vrijblijvend) graag bij je langs.

Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum