Kenniscentrum

Hoe is het om te werken als gedetacheerd planner bij RevalidatiePlanners?

Als gedetacheerd planner werk je voor één organisatie, maar toch ook weer niet. Je hebt collega’s die allemaal bij een andere opdrachtgever aan de slag gaan en je wisselt zelf ook met regelmaat van werkplek. Toch zijn deze collega’s wel een hecht en vast team waar je op terug kunt vallen en die je graag verder helpen als je een vraag hebt. 

Senior planner Gisela Vink werkt al vanaf het begin bij RevalidatiePlanners. We vroegen haar hoe het is om als gedetacheerd planner te werken en hoe ze de verbinding met de organisatie behoudt.

Vanaf moment één

De organisatie had een aantal jaar geleden natuurlijk nog niet gelijk haar huidige vorm. Gisela is er al vanaf het begin af aan bij en heeft RevalidatiePlanners zien groeien van vier personen naar de grote organisatie die het nu is. Een organisatie met meer dan honderd enthousiaste, gespecialiseerde zorgplanners. Gisela: “De sfeer bij de organisatie zit goed. Je komt heel veel verschillende en vooral leuke planners tegen.”

Gedetacheerd plannen

Gedetacheerd planner

Als gedetacheerd planner verander je zo nu en dan van opdracht. Van tevoren weet je vaak niet hoelang een opdracht duurt. Dit kunnen weken zijn, maar ook maanden. Als gedetacheerd planner leer je veel organisaties kennen. “Dat is leuk, afwisselend en leerzaam”, vertelt Gisela. “Maar daarnaast is het ook verantwoordelijk werk. Ik heb als planner niet alleen mijn eigen naam, maar ook die van RevalidatiePlanners hoog te houden.”

Het afwisselde werk, zorgt ervoor dat je veel opsteekt als gedetacheerd planner. Je leert over verschillende organisaties, mensen en manieren van werken. “Het verveelt nooit. Als vliegende keep kom ik op veel verschillende afdelingen, dat houdt mij scherp en inmiddels ben ik behoorlijk allround inzetbaar.”

De connectie met RevalidatiePlanners

Aangezien iedereen op zijn eigen opdracht zit, heb je als planner bij een opdrachtgever veel verantwoordelijkheid en zelfstandigheid. Je wordt niet continu in de gaten gehouden en moet jezelf dan ook goed kunnen redden in een nieuwe omgeving. Echter kan je met vragen altijd een beroep doen op je collega’s van RevalidatiePlanners. Gisela: “Zelf hou ik erg van die zelfstandigheid. Dat past goed bij het werken bij en voor RevalidatiePlanners.”

“Ik heb het goed naar mijn zin als gedetacheerd planner”, vervolgt Gisela. “En ik heb de indruk dat er vanuit de organisatie echt naar mij geluisterd wordt. Ondanks dat ik mijn rechtstreekse collega’s niet vaak live zie, is er altijd een klik als je elkaar ontmoet of in gesprek gaat tijdens een van de zoomsessies. Met vakidioten onderling klikt het altijd!”

Iets voor jou?

Ben jij net zo enthousiast als Gisela over het planvak en lijkt het jou ook leuk om ervaring op te doen bij diverse organisaties? Bij RevalidatiePlanners zoeken we nog nieuwe planners! Meer weten over de beschikbare vacatures? Neem dan een kijkje op onze website

Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum