Kenniscentrum

Lees de top 5 blogs van RevalidatiePlanners in 2023

In 2023 hebben we veel blogs geschreven over plannen in de revalidatiezorg. Dit leverde mooie en relevante content op. We hebben de top 5 blogs nog eens een keer voor je op een rijtje gezet.

1. Melissa Tintel over het werken als gedetacheerd revalidatieplanner

We hebben onszelf de missie opgelegd om planningen in de revalidatie zo soepel mogelijk te laten verlopen, en zo de continuïteit van de zorg te waarborgen. We delen graag hoe dit gaat en hoe onze planners het werk ervaren. Deze keer een interview met Melissa Tintel.

RP_Melissa_over_het werk_als_gedetacheerd_planner

Benieuwd naar Melissa haar verhaal?

Je leest het hele artikel via de button.

2. Laura over haar ervaring als medisch secretaresse in de revalidatiezorg

Binnen de revalidatieplanning wordt er door planners meer gedaan dan alleen het maken van de roosters. Sommige planners houden zich namelijk ook bezig met administratieve taken, dit wordt ook wel het medisch secretariaat genoemd. Revalidatieplanner Laura Vonk voerde deze taken uit binnen haar opdracht.

Laura_over_haar_ervaring_als_medisch_secretaresse_in_de_revalidatiezorg

Benieuwd naar haar ervaringen?

Je leest het in deze blog.

3. Duizendpoot Anja over haar tactische revalidatie-opdracht bij Klimmendaal

Ken je het verhaal van de planner die met pensioen was en toch weer werd overgehaald om aan het werk te gaan? Deze planner luistert naar de naam Anja Lauvenberg. Toen Erik Braun, directeur van RevalidatiePlanners, haar in 2021 belde met de vraag of ze zin had om te helpen, besloot ze om de draad weer op te pakken. Inmiddels is Anja nog steeds werkzaam in de revalidatiewereld en heeft ze verschillende opdrachten achter de rug.

Duizendpoot_Anja_over_haar_tactische_revalidatie_opdracht_bij_Klimmendaal

Benieuwd naar haar afgelopen en huidige werkzaamheden?

Je leest het via de button.

4. Revalidatieplanners over het plannen in de GRZ

Vanuit diverse oudereninstellingen krijgen we steeds vaker de vraag of RevalidatiePlanners kan helpen bij de centrale planning. In het 13e RevalidatiePlanners webinar ging Ilias Bel Hach samen met revalidatieplanners Inno van Dam en Bilal Bel Hach het gesprek aan over plannen in de GRZ.

RP - Revalidatieplanners over het plannen in de GRZ

Hoe ziet een dag als GRZ-planner eruit?

Je leest het via de button.

5. Professionaliseren van de GRZ-planning

Het professionaliseren van de planning is van groot belang in de geriatrische revalidatiezorg. Dit draagt bij aan het verbeteren van de kwaliteit van de zorg en het behalen van betere resultaten voor patiënten. Pieta Wilterdink is ervaringsdeskundige op dit gebied.

RP_Professionaliseren_van_de_GRZ-planning

Benieuwd naar Pieta haar ideeën?

Je leest haar verhaal via de button.

Artikel geschreven door
Gerelateerd
Kenniscentrum